Chirokamp 2016

Ook dit jaar sluiten we een fantastisch chirojaar af met ons chirokamp. Vanaf 21 juli 2016 landen we met onze chiro in en rond de lokalen van Chiro Uidekrije, gelegen in de parel van het Pajottenland, Gooik. Het chirokamp moet je meemaken, daar ben je hopelijk al van overtuigd. Kamp moet je ook helemaal meemaken, daar zijn wij dan weer van overtuigd. De groep staat centraal op kamp, de hele tijd meegaan is dus de boodschap.

 

Wie vertrekt nu wanneer?

Ribbels en speelclub 24 juli 2016 - 31 juli 2016

Rakwi's, Tito's, Keti's en Aspi's 21 juli 2016 - 31 juli 2016

 

Ik zit nog met een aantal vragen. Hoe raak ik aan meer informatie over het chirokamp?
Naar jaarlijkse gewoonte komen wij persoonlijk alle leden uitnodigen voor het chirokamp. Alle praktische informatie omtrent het kamp is gebundeld in ons kampboekje. Tijdens het kampbezoek zal de leiding van uw zoon of dochter dit kampboekje meebrengen en samen met u de belangrijkste informatie overlopen. Mocht u na het kampbezoek toch nog met vragen zitten, aarzel dan niet om iemand van de leiding aan te spreken.

Om zeker te zijn dat iedereen de nodige informatie ontvangt, vindt u onderaan een online versie van het kampboekje terug.

 

Hoe zit het juist met de betaling van het chirokamp?
Op de laatste pagina van het kampboekje staat alle informatie omtrent de betaling van het chirokamp. Nieuw dit jaar is de grote gezinnen korting. Gezinnen die meer als twee kinderen meesturen op chirokamp zullen voor het derde, vierde, vijfde ... kind een verlaagde kampprijs betalen.

 

" Chirokamp "