Onze kalender

zondag = chirodag!

Bijna elke zondag dwalen wij met z’n allen af tot aan ons lokaal, natuurlijk zijn er altijd data die speciale activiteiten bevatten. Zo kan het ook zijn dat wij eens een activiteit doen op zaterdag en dan niet op zondag, of dat wij geen activiteit doen door een bepaalde gebeurtenis.

Het kan ook voor vallen dat er een datum wijzigt, deze proberen wij steeds zo spoedig mogelijk door te communiceren via mail. Deze wijzigingen worden steeds automatisch aangepast in onze online kalender.

Klik hier om onze kalender toe te voegen aan jullie eigen Google kalender. Aarzel zeker niet om dit te doen, zo blijf je steeds in het bezit van een juiste kalender!

Iedereen tussen 6 en 18 jaar is iedere zondag van 14 uur tot 17 uur welkom voor een namiddag vol spel en plezier.

Leden zijn welkom vanaf het jaar dat ze 6 jaar worden (het jaar dat ze normaal gezien naar het eerste leerjaar gaan). Jongere leden mogen wij helaas niet aanvaarden omwille van verzekering.

Vanaf dat je 18 bent, ben je welkom in de leidingsploeg om mee supervette activiteiten te maken.

Bijna elke zondag staat er een heus team van ervaren leiding klaar om er een supernamiddag van te maken. We starten de activiteit om 14.00u en ronden af om 17.00u aan ons Chirolokaal (Leuvensesteenweg 183, 3390 Tielt-Winge).

Chiro Esjeewee iedere zondag