LAAT JE BIJ ONS TESTEN OP CORONA!

Beste ouders, leden en kookouders

Binnen enkele dagen vertrekken we op Chirokamp. We willen met het oog op een veilig kamp onze verantwoordelijkheid nemen en voorzien daarom voorzorgsmaatregelen. Wij als leiding beperken onze sociale contacten momenteel tot een minimum. We kunnen van jullie niet hetzelfde verwachten, maar we hopen wel dat jullie voorzichtig zijn en niemand op Chirokamp laten vertrekken die symptomen vertoont en/of ziek is.

Om de kans op besmettingen op kamp zo klein mogelijk te houden, organiseren we 20 juli een moment waarop alle leden en kookouders zich gratis kunnen laten testen via een zelftest in de Sint-Jorisschool.

We weten dat een zelftest niet even accuraat is als een PCR-test, maar het beperkt wel het risico. Voor het vlot verloop van het testen vul je het formulier dat jullie verkregen hebben via mail (link) in om een tijdstip aan te duiden indien je je bij ons wil laten testen.

We verplichten natuurlijk niemand, maar we raden iedereen ten zeerste aan om te komen. Onze voorraad aan testen is natuurlijk niet oneindig, dus het is zeker ook een optie om jezelf thuis te testen of een PCR-test te laten doen bij de dokter voor we op kamp vertrekken.

Groetjes
De leiding 


Hoe werkt zo een sneltest/zelftest:

Resultaat aflezen:

Deel dit bericht!