Het Chirokamp is alweer gedaan! ⛺

Met een lach op onze gezichten en een tikkeltje vermoeidheid in onze stap, zijn we verheugd om aan jullie te vertellen dat het jaarlijkse Chirokamp wederom een groot succes is geweest! Onze leden hebben een kamp gehad vol avontuur, plezier en vriendschap, en we kunnen met trots zeggen dat het kamp weer een onvergetelijke ervaring was voor iedereen.

Van spannende bosspelen tot creatieve knutselmiddagen, van hartverwarmende kampvuren tot gezellige bonte avonden – ons Chirokamp zat boordevol activiteiten die de glimlach op de gezichten van onze kookouders, leden en leiding niet deden vervagen. Samen hebben we herinneringen gemaakt die een leven lang meegaan!.

De leiding heeft zich van hun allerbeste kant laten zien door elke dag te zorgen voor een veilige en inspirerende omgeving waarin onze leden konden groeien, leren en zichzelf konden zijn.

Nu is het tijd om terug te keren naar huis, met rugzakken vol met nieuwe verhalen en ervaringen. Maar maak je geen zorgen – de herinneringen die we hier hebben gemaakt, zullen ons het hele jaar door vergezellen. We kijken al uit naar volgend jaar, wanneer we weer samen kunnen komen voor nog een fantastisch Chirokamp!

Laten we blijven genieten van de zomer, de vriendschappen die we hebben gesmeed en de avonturen die we hebben beleefd.

Tot volgend jaar!

Met enthousiaste groeten,
De leiding van Chiro Esjeewee

Deel dit bericht!