UPDATE! SINTERKLAAS ACTIVITEIT!

Dag leden en ouders

Omwille van de nieuwe coronamaatregels, kan de sint jammer genoeg niet persoonlijk langskomen op de chiro. We zullen op zaterdagavond dus een vervangactiviteit voorzien van 18u30 tot 20u30. Iedereen mag een extra schoen meebrengen en misschien dat de sint deze dan tijdens het spelen coronaproof komt vullen ;). Rakwi’s, tito’s, keti’s en aspi’s dienen een mondmasker mee te nemen! Bij het buitenspelen moet deze niet gedragen worden (mag wel altijd), maar binnen is dit verplicht. 

We willen nog even benadrukken dat er omwille van de stijgende coronacijfers steeds buiten wordt gespeeld. Het is dus aan te raden genoeg kleren aan te doen (ook op een gewone zondag)! Een dikke jas, handschoenen en een sjaal zijn geen overbodige luxe. 

Indien er voor gewone zondagactiviteiten iets zou veranderen omwille van de nieuwe regels, laten we dit jullie later nog weten! 

Tot zaterdag!

Zaterdag 4/12/2021 is het sinterklaasactiviteit van 18u30 tot 20u30.
Met de pas hernieuwde maatregelen zijn er weer een aantal dingen veranderd, daarom nog eens alles op een rijtje.

  • Alle leden (ook speelclub!) moeten een mondmasker meebrengen! Deze moeten ze binnen altijd dragen. Buiten is mondmasker niet verplicht. 
  • We zullen vanaf nu weer per groep verzamelen (op aparte velden). Luister dus goed naar je leiding als je aankomt, zij zullen je vertellen naar waar je moet gaan. Geen paniek, de groepen onderling worden niet gesplitst!
  • Vergeet geen warme kleren en een regenjas!
  • Vergeet geen extra schoen mee te nemen!

De eerste drie puntjes gelden voor alle activiteiten in december 😉

Groetjes

De leiding

Deel dit bericht!