TERUGBETALING KAMP (ZIEKENFONDS EN FISCAAL ATTEST)

Beste ouders,

Om de kosten van kamp en andere meerdaagse activiteiten te drukken zijn er verschillende mogelijkheden om, specifiek voor kamp, een terugbetaling te krijgen.

1. TERUGBETALING DOOR ZIEKENFONDS/MUTUALITEIT

Er zijn een heel aantal ziekenfondsen die een mooi deel van het inschrijvingsgeld voor kamp terugbetalen.

Gebruik maken van deze optie?
Raadpleeg de website van je ziekenfonds om na te kijken of zij hier ook aan meedoen! Je kan ook altijd een overzicht vinden op deze pagina.

Wat te doen?
Druk het aanvraagformulier af dat bij jullie ziekenfonds gebruikt wordt (zie website ziekenfonds). Als je dit papier hebt afgedrukt vul je de persoonsgegevens van uw kind al in (bovenaan). Dan geef je dit papier af en vraag je aan de groepsleiding (klik hier om te weten wie dit allemaal zijn) om dit papier verder in te vullen en de nodige gegevens in te vullen. Zij geven dit papier zo snel mogelijk weer terug.

2. FISCALE AFTREKBAARHEID

Het kampgeld kan ook via de FOD Financiën afgetrokken worden van jullie belastingaangifte. Dit zal, door jullie als ouder, als een soort extra bijlage toegevoegd moeten worden bij het ingeven van de belastingen.

Gebruik maken van deze optie?
Raadpleeg dan zeker de website van FOD Financiën voor extra info en lees ook zeker onze eigen informatiepagina omtrent de financiële aftrekbaarheid.

Wat te doen?
Vraag aan de groepsleiding (klik hier om te weten wie dit allemaal zijn) om een papier op te stellen voor de belastingen. Zij geven dan zo snel mogelijk dit papier af tijdens een Chiroactiviteit.

!! Belangrijk om te weten is dat jullie ook aanspraak kunnen doen op beide terugbetalingen.

Mochten er nog vragen zijn over deze terugbetalingsmogelijkheden, dan mogen jullie ons altijd aanspreken tijdens een activiteit (klik hier om te weten wanneer het activiteit is). Of jullie mogen altijd een mail sturen naar groepsleiding@chiroesjeewee.be met jullie vraag.

Groetjes,

De Leiding

Deel dit bericht!